Kasza nasza – warsztaty kulinarne – 18. wrzesień 2018r.

W miniony wtorek odbyły się warsztaty kulinarne, których tematem była kasza.

Podawana była w różnych rodzajach i różnych daniach.

Przystawka: kasza jako pasta z suszonymi pomidorami, cebulką, pietruszką.

Zupa: lekka zupa z kaszą pęczak i mięsem z kurczaka.

II danie: kasza gotowana w soku pomidorowym z dodatkami- inna odsłona kaszy 🙂

Deser: kokosowe kulki deserowe z kaszą jaglaną.

Do picia: przepyszna rozgrzewająca herbata malinowa z malinami i dodatkami.

Już dziś zapraszam na kolejne warsztaty. Będzie równie pysznie 😀

Małgorzata Stanior 🙂

Ten wpis został opublikowany w kategorii Archiwum, Galeria, Galeria - zdjęcia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *