Zapraszam na autorski projekt, skierowany jest do wszystkich PRACUSIÓW.

1. z nich „ZDROWO W PRACY”, to projekt skierowany dla wszystkich pracowników, zarówno tych za biurkiem, jak i w aucie, tych pracujących od 7-15 jak i tych na 3 zmiany.
Uczę, pokazuję, tłumaczę jak wdrożyć w życie podstawowe zasady prawidłowego odżywiania, bo przecież nie taki diabeł straszny jak go malują 

2. projekt: „SKUTECZNE SPOSOBY na ZWIĘKSZENIE EFEKTYWNOŚCI W PRACY” – świadome odżywianie i redukcja stresu. Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej, z dofinansowaniem do 80% (dla mikro, małych i średnich przedsiębiorstw).

Każdy pracodawca chce mieć w swoim zespole dobrych , wydajnych , zaangażowanych i zadowolonych pracowników. Badania pokazują, że wpływ na to ma kilka czynników i są to : odpowiednia ilość snu i odpoczynku, umiejętność radzenia sobie ze stresem oraz emocjami, relacje międzyludzkie . Rzadziej się wspomina o niezwykle istotnym wpływie aktywności fizycznej i roli diety . Dobry pracownik to przede wszystkim zdrowy pracownik! Światowa Organizacja Zdrowia ( WHO) wykazuje istotną zależność pomiędzy odżywianiem pracowników a ich wydajnością w pracy. Regularne posiłki podnoszą wydajność pracowników o 20% oraz mają wpływ na odporność i zapobiegnie chorobom w tym w szczególności sercowo- naczyniowym.

Gwarantujemy najwyższą jakość usługi oraz wiedzę i doświadczenie.

Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na powyższe tematy, zapraszam do kontaktu 

Ten wpis został opublikowany w kategorii Najbliższe wydarzenia. Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *